Antiekb

Wat zijn stapelblokken?

Geplaatst op

Er zijn diverse bouwmaterialen die je kunt gebruiken voor een verbouwing in de tuin. Sommige bouwmaterialen zijn beter dan de andere, maar stapelblokken zijn altijd ideaal om te gebruiken. Dit komt doordat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Veel van deze toepassingen zijn prachtig en zorgen voor een prachtig aanzicht in de tuin. Voordat je deze stapelblokken koopt, is het wel handig om te weten waarvoor je de stapelblokken precies kunt gebruiken. Wil jij weten voor welke toepassingen ze ideaal zijn? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Tuinmuren & bloembakken

Stapelblokken 15x15x60 zijn ideaal voor verschillende toepassingen in de tuin. Ze kunnen worden gebruikt om een lage tuinmuur te bouwen. Zo zijn deze blokken zeer stabiel en stevig om als basis te dienen voor een muur tot ongeveer een hoogte van een meter. Je kunt hiermee verschillende ruimtes creëren in de tuin en dat is natuurlijk een groot voordeel. Daarnaast kunnen de stapelblokken gebruikt worden voor prachtige bloembakken. Door deze blokken op elkaar te stapelen en ze met mortel vast te maken, kan er een duurzame bloembak worden gemaakt en deze heeft een prachtige uitstraling.

Een bloembak is een heel goed idee voor in de achtertuin. Je kunt deze bloembak namelijk vullen met grond en hier prachtige bloemen in plaatsen. Dit moet zorgen voor een prachtige uitstraling en dit kan allemaal met stapelblokken. Je hebt dan wel de juiste afmetingen nodig en stapelblokken 15x15x60 zijn daarvoor perfect.

Andere toepassingen

Stapelblokken kunnen voor veel meer toepassingen worden gebruikt, zo worden ze steeds vaker gebruikt voor het maken van een fundering. Funderingen voor tuinhuizen en schuurtjes hoeven niet al te sterk te zijn. Stapelblokken kunnen voor deze toepassingen perfect worden gebruikt.  Daarnaast kunnen stapelblokken ook gebruikt worden voor het bouwen van een barbecue. Door de blokken op elkaar te stapelen en ze met mortel aan elkaar vast te maken, kan een duurzame barbecue worden gemaakt. Deze is perfect voor zomerse bijeenkomsten en het zorgt er ook voor dat het vlees een stuk beter smaakt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven!

Contactgegevens

Via info @ antiekdkb.be neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden