Antiekb

Veiligheid boven alles!

Geplaatst op

Heb jij sinds kort een mooi nieuw huis gekocht en ben je het huis mooi aan het decoreren, indelen en aan het voorzien van nieuwe spullen. Dan is het een slim en goed plan om je huis beveiliging ook eens na te gaan kijken. Je moet er toch niet aan denken dat je nieuwe woning straks leeg gehaald wordt of vernield. Zeker in de wat duurdere wijken is het belangrijk om je spullen goed te waarborgen. In deze blog geven we je wat tips om je huis wat extra beveiliging te geven, zodat je met een gerust hart kunt slapen en je huis zonder stress kunt verlaten.

Spullen uit het zicht

Het is belangrijk om spullen altijd uit het zicht te leggen op het moment dat je de deur uitgaat. Geef ten alle tijden geen reden om een inbreker je huis te willen betreden. Spullen als dure sieraden, horloges en laptops zijn namelijk prima redenen voor een inbreker om te willen stelen aangezien hier veel geld voor te vangen is. Berg ze dus altijd op in kastjes of leg ze in een kamer waar mensen van buiten geen kijk op hebben.

Sensoren en verlichting

Je kunt het huis ook voorzien van lichten met timers en buitenlampen met sensoren. Lichten met timers kun je namelijk van afstand via je smartphone bedienen en kan je instellen op een tijdstip dat je twijfels hebt over diefstal. Vaak zijn deze lampen ook energiezuinig en kan je net zo goed gedimd licht aanzetten. Hiermee geef je het idee dat er iemand thuis is op het moment dat je weg bent. Een inbreker zal veel minder snel binnentreden met de kans op betrapping, ze durven over het algemeen de confrontatie niet aan te gaan.

Buitenlampen met sensoren zijn ook reuze handig. Gewoon buitenlicht is in principe ook goed, alleen verlicht het niet alle hoeken. Donkere hoeken zijn namelijk aantrekkelijk voor inbrekers om het beginplan in werking te zetten. Zorg dus voor veel lampen in alle hoeken. Door een lamp aan te schaffen met sensoren zorg je weer voor afschrik zodra ze het terrein opkomen. Een ideale manier van afschrikken dus!

Goede nieuwe sloten

Zorg voor goede nieuwe en stevige sloten. Zeker als je er net pas bent komen wonen is het verstandig om altijd even je sloten te vernieuwen. Zorg dan ook dat je sloten aanschaft met het SKG-keurmerk, zodat je zeker weet dat je een perfect slot hebt tegen inbraak. Overweeg hierbij dan ook meerdere sloten op bijvoorbeeld je schuur, poort en hekken om zo elke manier van binnenkomst te vermijden.

Goedgekeurde sloten en beveiligingssystemen nodig? Bij Security Punt helpen ze je graag met het samenstellen van de juiste producten die jij nodig hebt voor een veilig huis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven!

Contactgegevens

Via info @ antiekdkb.be neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden