Antiekb

Spoedservice voor je sloten in Hoofddorp

Geplaatst op

Heb je problemen met je sloten of heb je spoedservice nodig, omdat je jezelf buitengesloten hebt? Dan is dat een vervelende situatie, maar gelukkig te verhelpen door de top specialisten van de Slotenmakers in Hoofddorp. Een slot zelf proberen te herstellen of vervangen is namelijk echt af te raden. Sloten moeten namelijk zo goed mogelijk met het beste systeem en materiaal geplaatst worden. Een makkelijk slot is namelijk ook gemakkelijk open te breken en zo’n slot wordt door een inbreker natuurlijk ook zo herkend. In deze blog nemen we een aantal gevallen door, waarbij het handig is om een slotenmaker in te schakelen om je te helpen.

Sloten openen

Het zal heus eens gebeuren dat je jezelf buiten hebt gesloten. Je kan er namelijk soms geen erg in hebben als je bijvoorbeeld even snel de vuilniszak weggooit of even wat uit de schuur wilt gooien. Zeker met wind wil de deur dan plots hard dichtslaan. Dit is vervelend op het moment dat er verder niemand thuis is en je dus niet meer naar binnen kunt komen. Op dit moment is het de uitgelezen kans om een slotenmaker in te schakelen. Een slotenmaker heeft het slot binnen nood time voor je geopend. Geen telefoon op zak? Bel even aan bij je buren, die hebben vast een telefoon tot hun beschikking.

Sloten vervangen

Sleutel afgebroken in het slot of merk je dat het slot maar stroef geopend kan worden? Voor beide gevallen is het tijd om een slotenmaker in te schakelen om het slot te vervangen. Een stroef slot zelf verhelpen met vetten is niets meer dan een tijdelijke optie. Zorg altijd voor zekerheid en laat je slot weer veilig werken.

Inbraak

Ben je slachtoffer geworden van een inbraak of een poging tot? Bel dan direct de politie, maar ook zeker de slotenmaker om het slot direct te laten repareren of vervangen. Ook als er sprake is van een kleine poging tot inbraak, is een beschadigd slot een zwak slot en dus gemakkelijk de volgende ronde open te maken.

Spoed service

Bij de slotenmaker van Hoofddorp zit je altijd goed wat service betreft! Zij hebben de regel om je met spoed binnen 20 minuten van dienst te zijn en zijn tevens ook nog eens 24/7 bereikbaar! Bel dus gerust op elk moment dat het nodig is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven!

Contactgegevens

Via info @ antiekdkb.be neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden