Antiekb

Leuke ideeën voor een prachtig herdenking cadeau

Geplaatst op

Wil je iemand sterkte wensen die net een dierbaar persoon heeft verloren? En heb je moeite met de juiste woorden vinden? Een liefdevol herdenking cadeau sturen bij ziekte, burn out, herdenken of herstel is dan een passende oplossing. Een passend cadeau of aandenken aan de overledene laat zien dat je meeleeft. Je kunt het een steuntje in de rug cadeau of iemand opvrolijken cadeau noemen. Iemand sterkte wensen met een liefdevol cadeautje voor iemand die het moeilijk heeft, is altijd gewenst. Heb jij leuke ideeën nodig voor een prachtig cadeau als aandenken? Onderstaand geven we leuke ideeën!

Foto in glas

Een origineel herdenking cadeau dat met aandacht is uitgezocht is altijd een schot in de roos. Een foto in glas vereeuwigd een unieke connectie tussen rouwende en overledene. 2D foto in glas is daarom het ideale cadeau en zorgt ook voor deze connectie. Bij een 2D foto in glas wordt de foto tweedimensionaal in optisch helder kristalglas verwerkt. Het zuivere glas is van een hele hoge kwaliteit en heeft geen groene tint. Hierdoor komt je foto wat beter uit de verf en is het een goed herdenking cadeau. Een foto op porselein kan ook zeker een leuk aandenken zijn en dient als een prachtig cadeau. Het is een waardige manier om jouw dierbare te verrassen met een passend cadeau.

Maak het persoonlijk

Het persoonlijk maken van je cadeau is altijd essentieel, maar bij een herdenking cadeau is dit nog belangrijker. Het personaliseren van een herdenking cadeau zorgt voor een extra mooie herinnering. Met een foto van je overleden dierbare in het porseleinen aandenken of op kristal draag je diegene altijd bij je. Wil jij ook graag een foto laten graveren in glas of een spiegel foto laten maken? Dan kun je op het internet eenvoudig verschillende partijen met elkaar vergelijken. Controleer altijd bij het vergelijken op de website van een aanbieder, zodat je meer informatie kunt inwinnen over de diensten en producten die ze aanbieden. Het is aan te raden om altijd een partij uit te kiezen, waarbij je een cadeau op de juiste manier kunt personaliseren.

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs om op de hoogte te blijven!

Contactgegevens

Via info @ antiekdkb.be neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden